Bada i havet för första gången i år..xD!

hej! om ni kanske ser så säger rubriken ganska mycket.. men det var så det var. Det var ganska varmt man tappa bara känseln i benna! Det var iskallt typ haha! Men jag bada vid tofta på gotland nära vicby Det var ganska bra där, det fanns kiosk och en pool om man inte ville bada i havet  men det kosta typ 40 eller mer.. Dom har även camping där och sånt. Gotland är faktiskt riktigt mysigt på sommarn (alla andra årstider också) men särskilt på sommarn för man kan som gå strandpromenaden i solnedgången det känns som man är utomlans! 
GOTLAND!!
Ringmuren!

Ännu en ny dag!

hejhej idag var jag på stan (visby) och kolla runt lite. hade hekt enkelt inget att göra.. Var på en  promenad efter..Saknar mina kompisar i stockholm! Jag vet att jag är ganska dålig på att uppdatera mig men jag sitter inte vid datan varje dag..elr..haha! Neaj idag har det i alla fall fint väder! Min kompis kanske komma ner till gotland jag har känt henne hela mitt liv typ. I så fall om hon kan ska hon ringa ikväll har hon sagt..Besök hennes blogg www.blondisen.blogg.se.. Men nu måste jag gå. Pappa ropar hejdå puss och kram""""

Midsommar!

hej allesammans och glad midsommar! Idag ska jag och pappa åka till pappas jobbarkompis och fira. Han har 2 hundar och 4 ankor xD dom bor vid kneippbyn(vatten&sommarland) och dansa runt midsommarstången eller..vi ska helt enkelt bara ha kul. Jag hade tänkt att ha den dära klänningen jag hade på skolavslutningen men istället tog jag bara på mig ett linne och ett par shorts.. enkelt. Om ni inte visste så är jag på gotland nu asså.. sorry gjömde skriva det asså. Men jag kom dit för 2 dagar sedan. Första veckan av sommarlovet så var jag hos min mormor och morfar , där bor också mina 2 mostrar. En a min moster som har en hund och är frisör. Hon klippte lugg på mig och jag blev nöjd! Men nu måste jag gå . Glad midsommar allesammans igen!!!
en annan söt hund! haha

RSS 2.0