HALLSBERG!!!!

hej idag så ska jag åka på cup (handboll) till hallsberg cupen heter järnvägens cup , bussen går från enskedehallen 14.20 det ska bli så kul! Vi ska sova där i 2 nätter i en gympasal/klassrum. jag hoppas vi kommer långt!
Det är min första cup för jag har ju inte gått på handboll så länge.. Men jag har redan börjat älska det!
Jag spelar i årsta a.i.k !
Just nu kollar jag på MTV och  bloggar lite. som ni vet så var jag och shoppa föra helgen och jag shoppa 1 par skor från stadium och 2 par örhängen från accent och en parfym från the body shop , mors dag presenter för det är ju om 9 dagar..jag köpte också ett puder och en sån man tar puder med haha ,,, men nu måste jag gå och packa puss
                                                    

melodifestivalen

hej sorry att jag inte har skrivit på länge men min data är typ paj! Men igår var det ju melodifestivalen och vi kom ju på 21a plats det var dåligt jag vet! Men lyckliga norge vann ju med deras "fairytail"! Synd att det inte var vi! ..
Men på sista tiden har jag haft konsär med min kär och jag sjöng solo. För typ 100 pers. Men nu har jag fått veta att på den stora konsären men dom vuxna i kören så ska jag visst också sjnga solo och gissa för hur många i publiken? Jo , 2700 pers fatta och det är 900 i den vuxna kören. Jag ska sjunga solo på måndag i philiadelphia-kyrka (venne hur det stavas) vid st eriksplan.. Och på tisdag då är det vårkonsär i skolan och ska visst dansa vals.. Aja nu måste jag gå för min pappa har kommit över i helgen från gotland och vi ska åka till nacka forum! Puss och karm jag skriver sen vad jag köpte!

1,2,3 maj

hej nu dom här 3 senaste dagarna har jag vart hos min farmor och farfar. När jag kom i fredas fick jag 3 presenter , 2 par örhängen och en klänning. Men idag den 3 maj ska jag åka hem. Men jag har haft kul och har vart mycket ute. Träffat en kompis som heter maja. Som jag var lite med igår. Nu har jag presic duchat och nu ska jag äta lite frukost puss o kram

RSS 2.0