Bus elr godis?

På kvällen idag typ klockan typ sju så gick jag och Hannah bus eller godis;D hahha
Jag var en katt och emelie en död brud =D!
Vi fick typ as mycket godis t.ex. som en hel chokladkaka, en godispåse m.m.
Och den tjejen vi fick choklad kakan av var lite freak, hon bah " Hej häxor, vad läskiga ni ser ut. Ni kanske vill ha lite godis till eran häx värld" Vi bah hehehe okeh hehehe! Åså var det en anna som hade typ massa med pumpor och sånt på sin terass och så plingade vi på och han ba " jag tror inte på halloween, jag tycker vi borde avskaffa det" i ba "mhm..."

Vi har nyss settt på Cirkus Möller och idol XD

Tyckte att Tove var bäst:D
Vi ska åka taxi till hamnen klockan halv 7 i morgon ( så jävla tidigt ).
Ska skriva mer hemma i morgon kanske:D<3
Puss och kram <33 :D!


Bada snart igen...xD!!!

Hej igen! Har ni sakna mig? Såklart inte..
Snart ska jag o emelie gå till badet igen.. ska hopa från 5an igen om jag vågar.. Det var ju faktiskt kul.
Sen ska jag o emelei gå bus elr godis och jag ska vara katt.. mjauo... skoja med er ju... fast jag ska ju bara katt... haha! Men jag vet inte vad emelie ska vara katt elr död brud vad tycker ni?
 
Emelie har ju egentligen godisförbud så jag får allt godis XD! Men om vi får pengar så får hon den... hon kan få frukten och kakorna också XD! Neaj jag skoja bara!
Men nu ska vi packa och gå till badet gullungar! Kramar:D!
             
Där ska vi bada.. inte roligaste badet dåh.. menmen nånting xD! =D! SeS ikväll!<33


Bowling vs Bada?

hejhej!
Hur mår ni idag då??
Idag när jag vakna vid 10, (rekord) så väckte jag emelie och vi gjorde frukost då.
Sen gick vi till pappas jobb och mötte upp honom och han skjusade oss till bowlinghallen, där vi bowlade i en timme. Emelie vann med typ 50 poäng för mina klot hamna i rännan hela tiden, men jag fick en strike!!
Skitglad asså! Sen så åt vi en korv, och korvgubben var typ skitseg!!! Aja då kom pappa och hämtade oss och så åkte vi hem och packade badkläder och gick till solbergabadet och bada =D! Där jag stod uppe vid 5an i 45 min och tvekade om jag skulle hoppa men tillslut hoppade jag, Jippi! Gud vad läskigt det va asså! Men jag gjorde det ändå.. så.. men sen andra gången jag skulle hoppa så vågade jag inte.. hehe (typiskt mig)-.-...
Men sen gick vi hem, käkade ostbågar.. ahh och sen så åt vi och kolla på nån konstig spökfilm.. Men nu så ska vi typ snart sova så godnatt gullungar<33 =D!

                     
                     emelie gjorde strike =D!
                     
                      jag bowlar i rännan igen....

p.s vad tycker ni är roligast bowling vs bada? Själv vet jag inte xD!!

Frukost =D!

Hej, jag o emelie har värsta bästa frukosttipset! Det ska vi visa er nu =D!
Börjar med att:

1. Häll i skivad bacon i en stekpanna med olivolja, låt dom översteka :D!


2. Medans dom steker häller du upp ett glas juice ;D!


3. Drick juicen!


4. Sen väljer du en valfri macka och häller upp baconen på den, och ät, det blir skitgott!!


Det var vårat frukosttips om man inte har så mycket hemma :D!

Godmorgon =D!

Hej o godmorgon =D!
Hur mår ni idag då? Jag mår bra. Idag ska jag o emelie varra lite ungdomsreportrar igen och fråga lite mer frågor. Vi frågar ju t.ex vad som roligast o svårast med deras jobb och sånt. V i är ju ungdomsreportrar på riksutställningar om ni inte visste det, så gå in på deras sida där intervjun kommer vara sen om ett tag, jag säger till när www.riksutstallningar.se <-- klicka!
Sen ska väl jag och emelie gå o shoppa lite på stan o sånt =D! Det var allt! Kramar, nu ska vi käka frukost.

Här är emelies blogg --> www.blondisen.blogg.se
                     
                     Emelie sötnowz som flummar lite hemma hos mig =D!

Frisyrer igen xD!

Hej! För några dagar sen gjorde emelie en frisyr på mig som jag ska visa er. Hon improverserade, så det blir svårt at´t förklara hur hon gjorde men ni ska få en bild.. här är den:


Haha.. lite stökigy rum i bakgrunden...

Här är en annan frisyr hon gjorde på mig men den vet man hur man gör så jag ska berätta för er..

 Katt elr mus öron:
1.
Tupera ganska mycket på dom ställena du vill ha dina öron.
2. Böj upp håret till den stl du vill ha på ditt öra.
3. Fäst håret med en hårnål,  så lik ditt hår som möjligt.

Det var eb liten halloween frisyr. Om du tex ska vara häxa elr nåt liknande är det bara att tupera håret. Tuperingen tar du bort med mycket shampoo o balsam. Ha en bra halloween =D!

idag xD

Hejhej!
idag så interjuvade jag o emelie några fler. Sen skulle pappas jobb ha en halloween fest så då fick vi vra med och hjälpa till. vi fick göra "blod"händer av röd färg  och sånt. Sen gick vi hem och gjorde oss iorning för festen för vi skulle vara med i början. Jag skulle vara fotograf xD! Jag va en liten katt och emelie var en häxa typ..!
Sen så gick vi till lilla elefanten och åt där, det var ganska mycket folk och vi hade inte tvättat bort sminket, så alla kolla typ på oss. Det var jättekul o sånt men nu kollar vi på film.. Hejdå!<333

Hej!

Igår så var ju vi ungdomsreportrar och det gick jättebra o det var jättekul.
Idag ska vi också vara det, vi har presic ätit frukost och det blev ägg o bacon =D!
Men nu måste vi klä på oss och vi hörs ikväll?? Eller??
Kramar<33!

Gårdagen xD

Hej!
Igår så när jag o emelie vakna spelade vi in videos på min mobil och typ flummade.. Aja sen så gicj vi ut och tog bilder när vi kastade upp höstlöv och sånt,,,det blev ganska bra bilder för att vi tog på sekvenstagning. Sen så gick vi en långpromenad och flummade som vanligt... Men sen så bestämde vi oss för att gå till badhuset då. Vi simmade 500 m och sen så hoppade vi lite o sånt, men efter en timme blev vi väldigt hungriga så vi va tvungna att gå hem o äta. Då hade pappa köpy en massa muffins. Sen så gick jag och emelie in på datan och då hittade vi en rolig sak, jag hittade hur man kunde ta bilder o filma o spela in ljud med datan... WIIIII!

Men nu så har jag vaknat och emelie sover. Ska väcka henne om en timme.. Men sen så ska vi gå till pappas jobb. Han jobbar ju på riksutställningar och jag ska prova på att vara ungdomsreporter där och interjuva några på hans jobb och sånt, och det kanske kommer läggas upp på deras sida. Sen så om det går bra kanske jag får vara ungdomsreporter på deras utställningar och då kännar jag pengar =D! Sen så ska jag o emelie gå shoppa lite så jag hoppas jag kan uppdatera lite kväll arnars blir det imorgon.. Kram på er<33!

På gotland igen.,

Hej! Nu är jag och emelie på gotland igen.. så ni behöver inte oroa er längre ;D! Skriver mer imorgon! Puss!
                       

Höstlov!!!

Hejhej! Nu skriver jag igen! Igår så var det ju fredag och jag glömde bort att skriva :S! Men jag hade i alla fall handboll igår och då sprang jag snett och gjorde illa foten så jag kunde inte vara med så mycket utav träningen, bara på passa lite och försvare. Sen åkte jag hem och åt tacos, sen kolla vi på idol , lycksiga emily satt i publiken. Sen runt 9 kom pappa, han skulle sova över hos oss, för att vi skulle till farmor o farfar dagen efter. Sen på lördagen så vaknade jag o pappa åt frukost och gjorde oss iordning. sen åkte vi in till t-centralen. Där köpte jag en tidning, frida, och en ramlösa citron. Sen tog vi tåget (sj) till sala, pappa och jag hade lite svårt att hitta våra platser..dåh..!
Men sen kom vi alla fall fram till sala, där min farfar hämta oss. Sen så åkte vi hem till dom. När vi kom in genom dörren till farfar o farmor så mötes vi av en slickande hund xD! Det var pappas brors hund som var här, och pappas bror och hans fru och deras barn och hans tjej. Det var i alla fall världens sötaste hund! Den hette aramus! Ni ska få bilder på den snart. Varför vi åkte upp tilll farfar o farmor var för att farfar fyllde år. Jag fick låna farmors data så att jag kunde skriva lite. Jag o pappa ska snart åka hem till t-centralen igen, där vi ska åka dirket till nynäshamn med båtbussarna för vi ska juh åka diretkt till gotland då. Vi ska möta emelie där och hon ska följa med till gotland ska bli så kul!!
Men u måste jag gå hejdåh!!!

Fryser...

Hej! Sitter i min fotölj och fryser. Idah har vart en vanlig dag. Har ätit köttfärssås och spagetti. Har redan bytt om till pyamas.. Men nu måste jag gå.. Hejdå!

Godmorgon alla!<3

Hej! Ligger i soffan och kollar på vakna med the voice.
Idag börjar vi 9.40 så jag ska åka hemifrån kl 9. Än så länge tack förslagen på parfymer! Men lägg in fler kommentarer! Blir jätteglad för alla snälla komentarer. Men nu måste jag göra mig iorning! Vi ses senare! KRAMAR!

11-9

hej! vi förlora tyvärr med 2 mål men jag tycker att det inte är så farligt. Jag tycker att vi var bra idag, men vi slarvade lite på slutet med passningarna och målen. Men vi fick en straff och bea tog den det blev tyvärr stolpe..
Men sen i omkläningrummet sa våran tränare att jag ska ta den nästa gång.. hah han tyckte att jag var bra på straffar visst? Haha men ändå. På fredag är det träning igen och då ska vi springa och sånt där. Ska kanske springa imorgon ;D!
Men nu är jag trött och måste sova. Har sovmoorgon till 09.40 imorgon så himlans skönt! KRAMAR!

ta 4 betala för 3

Hej! Jag ska ju åka till thailand om 24 dagar så vi har fått hem en sån där tax-free katalog! Så där finns ju lite parfymer i katalogen och då kan man välja 4 och betala för 3 parfymer. Jag och mamma ska dela på det erbjudandet och mamma ska få 2 och jag ska få 2. Men jag vet inte riktigt vilka så ni får säga till mig vilka ni tycker luktar godast. Här är dom har tyvärr inga bilder.

Parfym: Hidden fantasy
Gjord av: Britney spears
Lukt: doft av vita blommor, vanilj och överdådiga desserter (?)
Pris: 339:-

Parfym: Fairy dust
Gjord av: Paris Hilton
Lukt: pion, apelsinblomma, gardenia, näckros, persikonektar, vanilj, mysk och patchouli
Pris: 329:-

Parfym: Fancy
Gjord av: Jessica simpson
Lukt: Päron, presikonektar och röda frukter.
Pris: 329:-

Parfym: Be delicous fresh blossom
Gjord av: DKNY
Lukt: äpple, grapefrukt, aprikos och jasmin
Pris: 349:-

Parfym: Black star
Gjord av: Avril lavinge
Lukt: rosa hibiscus och mörk choklad.
Pris: 295:-

Ge mig era tips om vilka vi tycker luktar godast. Jag tror jag ska till åhlens och lukta på dom på höstlovet!
Kramar! Vi kanske ses efter matchen om inte så ses vi imorgon =)

Match snart =)!

Hej! Hur mår ni?
Idag är det onsdag och det var en vanlig dag idag dåh. Men snart ska jag på match det ska bli kul. Jag ska ge gärnet och försöka göra minst ett mål. Vi ska mötta lidingö.. aja det ska bli kul i alla fall. vi ses senare har nåt att fråga er! Kram.. ska ta nåt att äta nu!

Handboll xD

Hejsan! Nu har jag kommit hem från handbollen. Det var ganska kul idag. Vi kom ju tvåa i cupen så vi har typ gått vidare.. eller jag venne? Vi började med atr springa, sprang hela vägen "stolt"! Sen så passa vi i en halvtimme, jag var ganska trött efter 4 timmars sömn inatt. Men sen så skulle vi göra halvkontringar asså frän halva plan.. sen så gjorde vi kantinspring och då var jag försvare oc bea var mitt9 och när hon kom så skulle jag "stötta ut" och då krockade vi och hoon ramlade på mig och jag fick en kon rakt i ryggraden med bea på mig! Fan vad ont jag fick i ryggen! Jag som redan hade träningvärk från cupen i helgen. Men nu måste jag gå! KRAM!

PREMIÄR: FRISYRER!

Hej igen! Nu kommer ännu en premär på bloggen! Frisyrer! Jag är ju en liten tjej på 12 år och drömmen är ju att bli frisör! Jag kommer visa instruktioner på olika frisyrer så om ni vill veta hur man gör nån frisyr så kommentera!
Jag kommer även lägga ut ibland dagens frisyr så här kommer den:


en hög tofs med slapp lugg.

Hur man gör:
Luta dig framåt och samla ihop allt hår med händerna. Res dig upp och sätt upp håret som du håller i en tofs. Om du vill kan du ta en hårslinga från tofsen och vira runt gummisnodden och fästa med en hårslinga. Låt luggen ligga slappt eller sätt upp den i ett hårspänne. Det var allt för idag om hår.

Det kommer fler nån gång! Ses senare ikväll!

Igårdagens outfit =)!

Hej här kommer igårdagens outfit från kajsas fest. Bilderna är tagna efter fetsen så håret har lagt sig lite.. tyvärr!


klänningen jag hade från gina tricot

håret! min granne hade lockat det med plattång det bli så fint!

vingarna.. jag var ju ängel på kajsas maskerad.. fick låna dom av e handbollskompis!

Grattis, foki!

Grattis foki som vann ett pris i bloggawards! Hon vann "årets blogg"! Grattis, jag röstade på dig och din rosa blogg! Läser din blogg ungefär en gång i veckan! Grattis igen!



www.fokis.se

Cupen,festen!

Hej!
Nu har jag kommit hem frän festen.
Cupen gick faktiskt bra! Första matchen vann vi med 16-1! Andra matchen loosa vi med nåt har dåligt minne =S!
Tredje matchen som jag inte va med på för att jag var tvungen att åka hem för att göra mig ordning för kajsas fets den matchen vi med 20-5! Det var ju jättebra! I första matchen gkorde jag ett mål från högerkant och jag är ju högerhänt så det blev fel sida för mig.. men jag var glad då!
Sen åkte jag hem och gjorde iorning mig. Min granne gjorde iorning mitt hår och jag hade en vit klänning och vingar... Sen de var en rolig fest och lyckad! Men nu orkar jag inte skriva mer. Hejdå! Lägger in bilder imorgon på min klänning från festen!

Cup imorgon xD

Hejsan!
Just nu kollar jag på idol, hejar på Tove men tyvärr så var hon inte så bra idag då..
Men imorgon mäste jag gå upp halv 7 på en lördag! Aja jag har cup och vi ska samlas i sjöstadshallen kl. 08.20!
Menmen... Vi ska ha 4 mather men jag missar den sista tyvärr för att jag ska hinna göra mig iordning för att jag ska på Kajsas fest juh! Det ska vara maskerad och jag ska vara ängel/fe.. haha det ska bli kul. Ni ska få se outfiten för festen imorgon..! Men nu vill jag se på idol! Herrå! Älskar er!


           
IDOL!<333                             Tove!

Ny dag xD

Hejhej!
Hur är det? bara bra här! Idag började vi 9.40 fett nice! Sov till 8, så himlans skönt...
Sen så har mormor kommit och hälsat på så aa typ. men nu måste jag gå  hejdå!

Snö xD

Hej xD!
Hur mår ni dåh? Jag mår bra. Idag vid läsningen när vi dåh satt och läste så kolla jag ut genom fönstret och gissa vad jag såg? SNÖ! Så jag typ viska till leo som sitter brevid mig "det snöar typ" och han ba skriker jättehögt: "KOLLA DET SNÖAR!" alla ba wow! Det var jättekul. Till och med våran lärare sa inte ens till oss :S!
Fast sen när det var rast så gick vi dåh ut och då var den ingen snö kvar! Den hade försvunnit! Det var bara blötsnö! BLÄ! Men det var askallt så alla gick typ in igen och hängde i korridoren. Sen hade vi typ en jättetråkig dag och på slutet hade vi syslöjd ganska flummigt...haha! Men jag hann göra tre olika flätarmband dom blev ganska najsiga xD! Men så gick jag och Ina till Globen för att jag skulle köpa present till Kajsa som har fest i helgen. Alla i klassen är typ bjudna så det blir som en klassfest.. NAJS! Aja jag köpte......och.......och........ och en en ögpnfransböjare till mig själv. Tänkte köpa lösögonfransar till kajsas fest (hon ska maskerad och jag ska vara ängel (A) ) Men i alla fall det blev inte så. Sen stack jag hem och typ börja städa mormor kommer till mej och mamma imorgon såh.. Men nu måste jag gå! KRAMIZZAR!


Julmust...xD

Hejhej!
Nu har jag presic tränat på engelskaläxan. Jag lovade att lägga upp nån bild idag så jag tänkte göra det då.
Idag när jag var inne på pressbyrän såg jag en rolig sak.. dom har redan börjat sälja julmust... haha uínte det lite tidigt? Det måste bero på kylan men nu måste jag gå byebye<333

                  

Fest i helgen xD

Hejsan!
Har lust att skriva ett långt inlägg men har inget att typ skriva om..
I helgen i alla fall ska jag på fest hos kajsa. Typ alla i klassen är bjudna så det blir som en klassfest.. det ska typ vah en maskerad (xD) tycker i alla fall att det ska bli kul.. jag ska vara en ängel..typiskt mig! Men det var inte jag som kom på det.. utan några i klassen.. jag ska typ ha en en vit klänning och typ ängelvingar som jag ska få låna av en handbollskompis.. haha. Sen ska jag locka håret och sminka mig typ. Det ska i alla fall bli jättekul..

Idag så hade vi typ massor med svenska två timmar (!) och sen hade vi gympa vi körde innebandy.. jag skulle vara mållis.. släppte in ett mål pch räddade några (STOLT!). Sen så på spanskan så fick vi nya läxa och sånt.
Sen så är det engelskaläxa till imorgon och jag har inte tränat nåt än..vi har en läng text och typ 20 glosor som vi ska lära oss. Men det brukar ju gå bra.

Jag fick en kommentar för inte så länge sen..där det stod att jag ska lägga ut mer bilder.. men ja kan meddela att jag inte vill lägga ut bilder på mig. Kanske fram över. Men det finns ju andra saker jag kan lägga ut.. Vissa av mina kompisar vill ju va med på bloggen.. Men nu måste jag gå.. det blev ju ett ganska llängt inlägg presic som jag ville. Men jag lägger särkert ut lite bilder senare ikväll. Eller bara ett inlägg.
Vi ses senare! KRAMIZZAR!!!

Vann<333!

Hejsan alla glada! Så säger alltid en utav våra lärare när han kommer.. Idag hade vi match och och gissa resultatet...jo vi vann! Med 5-17 asså vi vann med 12 mål... det är väldigt skönt att vinna ibland ;)!
Vi körde mot dalarö. Min kompis var och kollade på och när vi kom hem gick vi ut med min grannes hund så himlans söt asså! Gud vad jag vill ha en hund asså! Sen så efter det var vi hemma hos jenny och sen gick jag hem för att äta middag sen ska hon snart komma hit.. det var min lilla dag hejdå alla glada ;D!

Orgentering idag!

Hej har egentligen ingen lust att skriva men jag skriver ändåh. Vi hade orgentering idag i hellasgården. Jag sprang med martin vi typ virrade runt i skogen och hittade alla 13 kontroller man skulle hitta. När vi hade hittat den sista så kände martin i sin ficka.. och säger:
- Jag har tappat min mobil!
- Va! skojar ru! skriker jag..
- Nej inte direkt.. typ hehe.. han börjar garva,,
Jag står där chockad och fattar inte att varför han börja garva om jag hade tappat min mobil hade jag bölat för min mobil är typ allt (A)..
Så vi fick gå typ tillbaka hela vägen som vi hade sprungit. Menmen.. vi fråga alla om dom hade sett en mobil som var svart och sånt.. han hade fått den för en månad sen.!
Sen så hör vi hanpus och amanda skrika ffrån andra sidan sjön på HJÄLP! Vi visste inte vad det handlade om vi trodde dom skämta så vi fortsatte att gå.. sen mötter vi eva och jesper och dom säger till oss:
- Sarah har ramlat på en sten och fått en annan sten i huvudet! Hon ligger typ helt död!
Vi ba shit!
Dom som var där ringde efter en ambulans och det kom en och hon fick typ och till karolinska sjukhuset och jag hon har typ fått en hjärnskakning (fick reda på det via hennes blogg) men gud var rädd jag blev! Stackarn, jag älskar dig och det vet du gmn<33! Men som tur så hade kajsa hittat martins mobil så han fick tillbaka den.

Sen så åkte jag hem och käka lite och sånt sen åkte jag till luma för att jag skulle ta en spruta för hepatit a och b eftersom jag ska till thailand. Sen så skulle jag till handbollen kanske inte så smart.. JAg blev ju fett dåsig och såg dubbelt och sånt.. men jag fick ta villopauser och sånt. Sen så fick vi veta att vi ska få egna bollar av handbollen så att vi har våran egen boll som vi tar med oss på träningarna.. jättekul.. men det betyder att om vi tappar bort bollen får vi köpa en ny.

Men sen efter det så åkte jag hem.. snackade med pappa på vägen hem. När jag kom hem åt jag pizza med familjen.. sen så har jag kollat på idol och sånt..

Imorgon är det match igen.. vi ska möta dalarö...undra om dom är bra? Vet mina kära läsare nåt om det?
Min kompis jenny ska i alla fall följa med och kolla på matchen. Det ska bli jätte kul.. Men nu är jag trött och ska nog sova efter idol, det är ju nån himlans duell också..  aja hejdå och kramz!<3<3

överraskning=)

Hejsan. Mamma kommer hem snart. Har gjort en liten överrakning.. jag har gjort kokosbollar.. hehe.. ses senare=)!

Sjuk igen-.- =(

hejsan, kanske inte ska säga att jag är direkt sjuk då men jag har bittande huvudvärk sen 6 imorse..vad jag än gör så försvinner det inte... jag gick till skolan på morgonen.. hade läsning sen så fick jag en huvudvärkstablett av fröken sen så var det engelska den hade fortfarande inte gått över.. så jag fick gå hem.. synd som det var. okejj men nu orkar jag inte skriva mer ska sova lite nu. vi ses senare!<333

Premiär!

Hejsan!
Idag har jag bara vart i skolan.. fick nån konstig fisk till lunch.. den var inte så spciellt god.
Just nu kollar jag på ugly betty, det är ju premiär idag. Har fått ännu ett rekord på besökare! igår fick jag hela 129 besökare! Det är skitkul för en sån som jag.. hehe..
Gud idag är jag skitpigg! Asså det känns som jag typ har sovit i 100 timmar! Jag kanske ska kolla en stund på desperate housevifes (stavning?) senare..om 8 min ganska exaakt..men nu måste jag gå,, HEJDÅ!!!! Ha det bra!

loosa igen..!

Hejsan!
Idag spelade vu ju match igen.. men vi loosa igen. Fast det knska bara va med 4-5 mål.. det är inte mycket i handboll direkt.. så jag är ju i alla fall nöjd. Vi hade ju bara en avbytare..så det är ganska svårt.. men nu ska jag äta så jag skriver sen. Juste ja var ju med jeny efter matchen.. det var kul.. ajaa KRAMIZZAR!!<333

Match igen..

Hejsna alla glada!
Idag är det match igen. Jag vet inte vilka vi ska köra mot men vi ska köra i kärtorpshallen idag..
Ja hoppa att det går bra har laddat med en skål havregrynsgröt..
Ska klä på mig snart ska bara lata mig lite... hehe, undra vad klassen tycker om min nya frissa..
Ajaa önska mig lycka till så skriver jag när jag kommer hem. efter matchen ska ja vara med jenny också då..
KRAMIZZAR!!!

Ah gud vad arg ma kan bli!

Hejsan.. Har nu äntligen lugnat ner mig.
Var ju hos frissan idag.. jag skulle ju färga och klippa uppklippt. Men när jag kom dit så började han att göra slingor istället för färgning.. jaha.. det tog en och halv timma ungefär. Sen skulle han klippa mitt hår (jag har sparat mitt hår sen jag var 3 år och har som aldrig klippr av det bara toppat och det har som alltid vart jämlångt) så han skulle ju klippa uppklippt. Han gör under håret kortare än överhåret.. det ska ju va tvärtom? Sen så klipper han med en sånhär kniv (?) då. Han skär huller om buller.. Jag sitter där och tror att han gör rätt. Men sen när jag kommer hem och jag o mamma ska visa det för min granne ser vi att längst bak är det som tre tofsar som hänger ner och är mycket längre än resten.. allt är klippt huller o buller ena sidan är 2 cm längre än den andra.. sen var det ju inte ens några slingor! HALLÅ! Helt otroligt att man kan förstöra ett hår så mycket och tro att det är bra?
Så vi fick gå till min grannes frisör och som tur kunde han fixa till det fast dom tyckte att det såg helt cp ut och det var faktiskt fult gjort av han och frisyren var också ful! Dom sa också att dom inte kunde se en endå slinga i håret! Så nu är det bra men mycket kortare ca 15-20 cm.. men jag är jättenöjd nu i alla fall! Sen efter det så gick jag o min granne till den andra frissan.. och sa vad han hade gjort... och då säger han att han visste om det att den inte blev bra.. asså fatta han vet om att den inte blev bra men vad gör han.. inget! Vi fick inte ens några pengar tillbaka mamma betala som typ 600-800 spenn för ingenting! Gud vad jag blev arg! asså fatta hur dum kan man va?!

Men nu ska jag i alla fall äta middag det blir tacos.. gott..!
Aja vi kanske ses senare idag! KRAMIZZAR!

Godmorgon!

Hejsan har presic vaknat och känner mig väldigt pigg efter att har sovit ett bra tag inatt. Ska vara hos frissan om 1 tim och 20 min.. måste skynda mig lite,, sitter fortfarnde i pyamas (stavning). Sen efter det så ska jag till min faster för att jag ska sova där inatt...mysigt  har inte träffat henne på ett tag. Sen på söndag ska jag ha match.. igen. det ska bli kul.. jag är så himlans taggad! Men nu måste jag gå! Tjingeling!

Fredagskväll..<33

Hejsan!
Kom hem idag från skolan, ganska lungn dag. Vi började 8.10 då hade vi gympa vi körde orgentering UTE (!) i minusgrader.. fatta man frös händerna av sig!
Men efter det blev det lite flum i omklädningrummet..haha.
Sen hade vi svenska en timme och sen rast i en kvart.. sen hade vi fysik , elektricitet med typ bara hörläsning från boken.. slappt. Sen var det lunch det blev äcklig soppa som vanligt. Sen så var det rast.. hängde i nätet me några. Sen var det historia om vasatiden.. vi svara på lite frågor och sånt.. Sen så sluta jag..fett skönt.. 13.40 sluta jag! Kan det bli mycket bättre? Sen drog jag hem för att hinna äta och sånt innan handbollen. Sen drog jaf med bussen som gick 15.45 som gick till gullmars. Sen där trääffa jag lite kompisar. Hanna,julia,bea,hedi och edith. Snacka lite med dom som vanligt. Sen på handbollen spang vi ute och när vi kom in så passade vi för det mesta. Sen drog jag hem. Käkade toast och sen blev det att kolla på idol. Jag trodde jag var jätte sötsugen och åt lite ostbågar men efter ett tag var det mest äckligt.. Men nu är jag ganska trött. Ligger i min säng och halvsover och försöker att inte ha några stavfel på mitt blogginlägg jag gör just nu. Imorgon ska jag till frissan och färga håret och toppa det. Ni får se resulat senare okejj?
Hejdå bloggen för idag!

                                 

Ett litet test,,

[X] Du har ett eget rum.
[X] Du har en mobil.
[ ] Du har en iPod/MP3 spelare.
[ ] Dina föräldrar är fortfarande tillsammans.
[X] Du har fler än 2 bästa vänner.
[ ] Det finns en pool i din gård.
[X] Du klär dig som du vill.
[X] Du hänger med kompisar mer än en gång i veckan.
[X] Det finns en dator/laptop i ditt rum.
[X] Du gråter aldrig mer än 3 gånger i månaden
[X] Du får lyssna på vilken musik du vill lyssna på.
[X] Ditt rum är stort nog för dig.
[X] Du har varit på konserter.
[X] Du samlar på något normalt.
[ ] Du längtar till skolan.
[X] Du önskar inte att du var någon annan.
[X] Du spelar någon sport.
[X] Du brukar göra något efter skolan.
[ ] Du äger en bil.
[X] Du brukar inte bråka med dina föräldrar.
[X] Du är nöjd med ditt utseende.
[ ] Du har inget självförtroende alls.
[X] Du har aldrig fått IG.
[X] Du vet vad som händer i världen.
[X] Du bryr dig om folk.
[X] Du är nöjd med ditt liv.
[X] Du kan mer än ett språk.
[X] Du har ett smeknamn.
[X] Du har ett husdjur.
[X] Du kan hela orden från 10 låtar.
[X] Du har inga “fiender”.
[X] Du gillar att rita.
[X] Du får månads/vecko peng.
[X] Du är en ganska snäll person.
 
Total :28

0-10 - Du mår inte bra, du är inte lycklig.
10-20 - Du är inte jättelycklig men det duger. Du kan du känna dig ensam och sviken ibland.
20-35 - Du mår toppen, du är lycklig!

Kommentar: Haha okej?

test snodd från
www.mummz.blogg.se



vi hade sövmörgön idagxD!

hej idag hade vi sovmorgon till 9.40! Så jävla skönt att sova ut!
ska laga middag ida..
har inget att skriva har som bara vart i skolan idag o sånt.
Så vi ses nån annan gång.. jag vet att jag inte bloggar så mycket just nu men jag orkar inte, har som inget att skriva om..! Hejdå..!

RSS 2.0